Довършителни работи

Строително-ремонтна фирма ЕКМ извършва довършителна работи до най-малкия детайл на всеки обект, от изолация, шпакловки, настилки, мазилки до фино и специфично боядисване, декоративни пана и други дейности. Опита на нашите специалисти, предоставя гъвкава възможност за извършване на всякакви довършителни работи в строителството.

Шпакловка

Ние знаем , че всяка красива стена и таван се състои в качествената и гладка повърхност. След изграждането на стената, следва нейното шпакловане. Чрез него стенната повърхност се изравняват и премахват всякакви несъвършенства. Заличават се канали, през които минават кабели, ВиК и т.н.

Качественото шпакловане е много важно, когато идва другия етап – боядисването.

Мазилки

Ние имаме дългогодишен опит с работа с всички видове мазилки и мозайки. Предлагаме голямо разнообразие от минерални, силиконови, силикатни и полимерни мазилки. Всички цени се образуват след индивидуален оглед, който е безплатен и поради спецификата на дейността е наложителен.

Настилки

Монтаж на всички видове твърди настилки като фаянс, теракот, гранитогрес, плочи от естествен камък. Във всяко едно помещение, подовата настилка е един от основноти фактори на интериорния дизайн. Плътността, твърдостта или мекотата на настилките също се избира според това, в какво помещение ще се използва съответния материал. Така например, за детска стая най-удачни са меките, добре изолиращи настилки, а за голяма търговска площ изборът най-вероятно ще се насочи към твърдите плътни настилки, които са устойчиви на изтриване, не се пързалят и са лесни за поддръжка

Боядисване

Преди започване на самото боядисване на стени и тавани, много важно е преди това те да са правилно и качествено шпакловани и грундирани. Повърхността им трябва да е гладка, чиста и суха. Има много още други важни стъпки, при избор на боя, количество, техники и т.н., затова може да се доверите на нашите специалисти.
С какво можем да ви бъдем полезни?

Направете запитване, като попълните полетата на формата и ние ще Ви върнем отговор до 48 часа.