Интериорен дизайн

Искате ли да използвате експертен опит на интериорен дизайнер, но да управлявате проекта и изпълнителите?

От дългогодишния ни опит знаем, че всеки проект е уникален и за това при изготвянето му да отговорим на индивидуалните изисквания.

Изготвянето на интериорни проекти и съвети за всички фази на планиране, от първоначалното проектирането до детайли като оформление на мебели, цветови схеми,, спецификация на довършителните работи, управление на изпълнители, доставка и монтаж, ние предлагаме набор от услуги, които да отговарят на всеки тип проект и бюджет.

Строителна фирма ЕКМ притежава опитни професионалисти, оборудвани с най-новите инструменти за 3D дизайн, които са на ваше разположение, за да реализират вашите идеи.

От 3D дизайн до реалност

1 – Среща / консултации

Първата среща с нашия интериорен дизайнер за оформяне и обсъждане на идеите и предпочитанията на клиента.
Интериорният дизайнер ще прецени как използвате стаите в дома си, ограниченията, вкуса и очакванията ви, за да придобиете пълно разбиране на вашия проект.

2 – Структурно планиране и избор на продукти(мебели)

Въз основа на изготвените спецификации, ние сме в състояние да създадем изключително подробен план на вашето вътрешно пространство.

Прецизни измервания на съществуващи парчета, точно поставяне на врати и прозорци, като всеки детайл се използва за създаване на идеално реалистично изобразяване.
Препоръки за избор на мебели, като работим с български и чуждестранни производители на мебели.

3 – 3D Визуализации

Използваме съвременни инструменти за 3D дизайн, за да създадем цялостно изобразяване, текстури, осветление и цветове.
Това изобразяване ви дава възможност да видите как реално ще изглежда вашият избор на продукти във вашето вътрешно пространство. Можете да промените гледната точка, да увеличите мащаба или да прегледате цялата стая.

3D Visualizations

С какво можем да ви бъдем полезни?

Направете запитване, като попълните полетата на формата и ние ще Ви върнем отговор до 48 часа.